Kuldīdznieki no šodienas var iegādāties biļetes uz «Live Fest 2015»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šodienas, 29. septembra, pirmie festivāla Kuldīgas «Live Fest 2015» divu dienu biļetes var iegādāties kuldīdznieki, informē festivāla rīkotāji. Biļetes jau pieejamas Kuldīgas kultūras centra kasē (tālrunis uzziņām 63 322201). Savukārt, sākot ar 15. oktobri, biļetes būs pieejamas visās Biļešu paradīzes kasēs Latvijā un internetā.

Speciāla biļešu cena oktobrī pirmajām 1000 biļetēm uz festivāla divām dienām - 40 €.

Tāpat kā līdz šim, «Live Fest» festivāls norisināsies Kuldīgas estrādē 7. un 8. augustā, pulcējot gan pašmāju, gan ārvalstu mūziķus jau trešo vasaru pēc kārtas.

Festivāls jau ir pamanījies kļūt par iemīļotu vietu kurzemniekiem, Kurzemes viesiem un ārvalstu tūristiem, lai baudītu kvalitatīvu pasaulē pazīstamu mūziku. Tuvojoties festivālam, publiski tiks izziņoti festivāla mākslinieki un festivāla notikumu vietas.

Festivālam tuvojoties, biļešu cenas paaugstināsies. Sekojiet līdzi aktualitātēm mājas lapā www.livefest.lv un www.facebook.com/livefestlv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu