«Pūķa Gars» izdod albumu «Maldinātājs»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu metāla grupa «Pūķa Gars» šā gada 3. oktobrī izdod savu otro studijas albumu «Maldinātājs». Visas vienpadsmit albumā esošās kompozīcijas ierakstītas, miksētas un māsterētas «KS Records» studijā Mārupē, Kārļa Šteinmaņa vadībā.

«Pūķa Gara» dalībnieki vēsta, ka albumā klausāmās kompozīcijas ilustrē mūsdienu cilvēka mijiedarbību ar nenoteiktības pilno tagadni. Tagadni, kura ceļā uz nezināmo nākotni liek dažādus maldu, šaubu un grēka pilnus šķēršļus.

Atzīmējot albuma «Maldinātājs» izdošanu, «Pūķa Gars» apciemos vairākus Latvijas alternatīvās mūzikas klubus – 3. oktobrī grupa viesosies Ziemeļvidzemes pilsētā Valkā, klubā «309. kabinets», 4. oktobrī Jelgavā, «Melno Cepurīšu Balerijā». Savukārt nākamo nedēļas nogali «Pūķa Gars» pavadīs Latgales pusē, proti, 10. oktobrī grupa uzstāsies Preiļos, klubā «PAKAC», bet 11. oktobrī Daugavpilī, «Artilērijas Pagrabos». Visos koncertos «Pūķa Gars» klausītājus priecēs ar saviem draugiem un atbalstītājiem no grupas «Green Novice».

Sava otrā studijas albuma «Maldinātājs» prezentācijas koncertu plejādi «Pūķa Gars» noslēgs 18. oktobrī Rīgā, klubā «Music Factory A Nice Place», kur kopā ar «Pūķa Garu» un «Green Novice» uz skatuves kāps arī grupas «The Factor» un «Crow Mother».

«Pūķa Gars» ir Kaspars Vēvers (vokāls), Edgars Špengelis (vokāls, basģitāra), Artūrs Mucenieks (ģitāra) un Krišjānis Sevelis (sitamie instrumenti).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu