Klajā nāk jauns «Pienvedēju» dubultalbums (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupas 20 gadu jubilejas koncerta dienā piektdien, 3. oktobrī, nāks klajā jauns «Pienvedēja piedzīvojumu» albums. Jaunais ieraksts ar nosaukumu «Tā mēs dzīvojam» ir dubultalbums, kura pirmajā diskā iekļautas grupas jaunās dziesmas, kā arī video versijas divām no tām. Otrajā diskā dzirdamas desmit slavenākās «pienvedēju» agrāko gadu dziesmas akustiskā izpildījumā.

Pirmais disks tapis «Sound Division» un «Mute» studijās skaņu inženiera Gata Zaķa vadībā. Akustiskā diska ieraksts veikts «Mint» studijā ar skaņu inženieri Tāli Timrotu un viesmūziķiem Aigaru Voitišķi (akustiskā ģitāra) un Mārtiņu Zilbertu (klavieres). Video filmēti «dzīvajā» izpildījumā «pienvedēju» dzimtās pilsētas Sabiles kultūras namā. Dubultalbumu izdod mūzikas apgāds «I Love You Records».

Tikai 3. oktobrī «Pienvedēja piedzīvojumu» jubilejas koncerta apmeklētājiem būs īpaša iespēja pirmajiem iegādāties albumu, pie tam – ar grupas dalībnieku autogrāfiem. No 4. oktobra meklējiet albuma fiziskās kopijas labākajos mūzikas veikalos un «I Love You Records» interneta veikalā, bet digitāli – iTunes, Amazon, Spotify, Deezer u.c. populārākajos servisos.

«Tā mēs dzīvojam»
«Tā mēs dzīvojam» Foto: Publicitātes foto

Pēdējās biļetes uz «Pienvedēja piedzīvojumu» 20 gadu jubilejas koncertu, kas notiks 3. oktobrī «Palladium Riga», var nopirkt «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās. Vēl tikai 2. oktobrī biļešu cena ir 15 eiro. Koncerta dienā biļetes maksās 20 eiro.

Biļetes uz koncertu šeit:

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu