Linda Leen Cēsīs prezentēs DVD/BluRay ierakstu «Klasika»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nils Vilnis

Vasaras nogalē Dzintaru koncertzālē izskanēja vērienīgs un krāšņs dziedātājas Lindas Leen labāko autordziesmu koncerts «Klasika», kura DVD/BluRay ieraksts nāks klajā šī gada novembra vidū. Atzīmējot tā izdošanu, Linda un mūziķi aicina uz DVD/Bluray prezentācijas koncertu 30. novembrī Vidzemes koncertzālē «Cēsis».

DVD/BluRay «Klasika» prezentācijas koncertā Lindas labākās oriģināldziesmas kopā ar autori izpildīs klasisko stīgu instrumentu virtuozi – ģitārists Kaspars Zemītis, Štrausa stīgu kvartets un perkusiju meistars Rihards Zaļupe. Koncertu scenogrāfijas autors - Kristaps Skulte, projekcijas - Viktors Keino (Dabas koncertzāle), gaismu mākslinieks – Oskars Pauliņš (Latvijas Nacionālais teātris).

Biļetes uz DVD/BluRay prezentācijas koncertu «Klasika» 30. novembrī Vidzemes koncertzālē «Cēsis» var iegādāties visās «Biļešu Paradīze» kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu