Grāmatu veikalā notiks Imanta Dakša koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šo ceturtdien - 23.oktobrī grāmatu veikalā Robert’s Books notiks filozofiskā dziesminieka Imanta Dakša akustiskais koncerts Matērijas bilžu grāmata. Koncerta sākums 19.00. Dzirnavu ielā 51.

Robert’s Books ir rakstītā vārda templis un vieta rimtas dzīves baudīšanai, kur literatūru angļu valodā papildina laba kafija, vīns un savējie - grāmatu un kultūras mīļotāji. Rudens sezonu grāmatu veikals atklāj ar Imanta Dakša akustisko koncertu, ko papildinās mūziķa dzeja un fotokolāžas.

Imants Daksis ir mūziķis - enerģijas kamols. Kad viņa radošā daba savienojas ar vēlmi dot iedvesmojošu impulsu citiem cilvēkiem, notiek koncerti. Dziesmu tekstos Imants caur savu pieredzi atklāj pasaules redzējumu, kas tiecas skatīt globālus procesus dziļāk. Mūziķis uzstājas ļoti ekspresīvi un atbrīvoti, eksperimentē ar dažādiem balss efektiem un ritmiem. Vienā koncertā Imants var transformēties no šamaņa, kas cīnās par gara brīvību un izkliedz visu dzīvo būtņu ciešanas, līdz jūtīgam sapņotājam, kas pasaules būtību saskata arī tās mazākajos elementos:

Bet paralēli mūzikas materiālajām izpausmēm noris nepārtraukts un dabisks radošs process - tiek uzkrāta informācija, rodas idejas, notiek eksperimenti. Līdz šim Imants vairāk ir sarunājies un atklājies caur mūziku un vārdiem, bet līdztekus tam viņš rada arī ļoti vizuālus domas nesējus - fotokolāžas. Šajā koncertā būs aplūkojama arī daļa no tām daudzajām kolāžām, kuras Imants ir radījis pēdējo trīs gadu laikā un kuras ir skatāmas arī kā viņa mūzikas ilustrācijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu