Liepājā notiks Fēliksa Ķiģeļa koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Piektdien, 24. oktobrī, pirms jaunā albuma iznākšanas Liepājas klubā «Fontaine Palace» viesosies mūziķis Fēlikss Ķiģelis.

Vasarā Radio SWH notika jaunās Fēliksa Ķiģeļa dziesmas «Nieki, nekas» pirmatskaņojums. Dziesma ir pirmais vēstnesis no topošā albuma, kurš tiks izdots gada nogalē, jeb, kā pats Fēlikss saka: «Ražu novāc rudenī.»

1990.gadu sākumā Fēlikss Ķiģelis bija viens no grupas «Katapults» (vēlāk pazīstama ar nosaukumu «Tumsa») dibinātājiem un tās solists. 1994.gadā Ķiģelis atstāja grupu, kurā viņa vietā par galveno vokālistu kļuva Mārtiņš Freimanis, savukārt 1996.gadā F.Ķiģelis izveidoja grupu «Melnā princese», ar kuru kopā 1997.gadā uzvarēja festivālā «Liepājas dzintars». Grupa izdeva divus albumus, bet 1998.gadā darbību pārtrauca. 1999.gadā Fēlikss sāka savu solokarjeru.

Liepājas koncerts paredzēts kā iesildīšanās pirms novembra beigās gaidāmā albuma, un Fēlikss sola, ka daļa jauno dziesmu būs dzirdamas arī 24. oktobra vakarā. Protams, neiztiks arī bez jau labi zināmajiem mūziķa hitiem «Vējā», «Lietus sašuj», «Bezmiegs» un citiem.

«Fontaine Palace» atrodas Liepājā, Dzirnavu ielā 4. Pasākuma sākums un ieeja klubā no plkst. 22:00, koncerta sākums paredzēts uzreiz pēc plkst. 23:00.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu