Ekskluzīvi: Noklausies grupas «Momend» jauno albumu (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nedēļu pirms jaunā albuma izdošanas «Momend» piedāvā dziesmu «Another Human Being» un tās video versiju.

«Another Human Being» ir otrais singls no grupas albuma «Spirals», kas nāks klajā 27. oktobrī. Dziesmas video veidoja režisors Roberts Kuļenko un operators Jānis Andrejevs, galvenajā lomā – Romans Korovins.

Foto: Publicitātes foto

«Ideja klipa vizuālajam risinājumam radās, internetā uzejot rakstu par pasaules interesantākajām subkultūrām, konkrēti par subkultūru Meksikā, kuras pamatā ir vīriešu deja netradicionāla izskata zābakos, kas no citu kultūru skatu punkta varētu šķist absolūti nesaprotams fenomens. Klipa un dziesmas vēstījums pamatā ir par lietām, ko cilvēki dažādu iemeslu dēļ vēlas paturēt tikai un vienīgi sev. Šīs lietas var nest lielu prieku un piepildījumu, tomēr, jo vairāk šādu lietu cilvēkam ir, jo vientuļāks viņš riskē kļūt,» stāsta grupas līderis Kārlis Strūbergs.

«Momend» 2009. gada nogalē Rīgā izveidoja ģitārists, dziedātājs un dziesmu autors Kārlis Strūbergs un bundzinieks Normans Bārbals. 2012. gadā mūzikas izdevniecības «I Love You Records» apgādā tika izdots grupas debijas albums «Episodes of Trust». Turpmākā gada laikā grupa piedzīvoja vairākas dalībnieku maiņas, un pašlaik tās sastāvs ir nostabilizējies – Kārlis Strūbergs (ģitāra, balss), Normans Bārbals (bungas), Elvijs Pārpucis (ģitāra), Jurģis Priedītis (basģitāra). Šādā sastāvā grupa aktīvi koncertējusi Latvijā, Igaunijā, Lietuvā un Zviedrijā, kā arī ierakstījusi otro studijas albumu «Spirals».

Albums iznāks 27. oktobrī, bet sadarbībā ar mūzikas servisu «Deezer» un portālu TVNET ierakstu iespējams noklausīties internetā jau no 21. oktobra.



Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu