Reperis «Punkts Uz I» izdod albumu «Nekas nav par brīvu» (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

17. oktobrī «Satin Pasauli» dalībnieks «Punkts Uz I» jeb Ingus Šusts laidis klajā jaunu albumu ar nosaukumu «Nekas nav par brīvu». Šajā darbā ir apkopotas astoņas dziesmas, kuras ir tapušas pēdējo deviņu mēnešu laikā, informē hiphopa mūzikas entuziasts Artūrs Čakars.

Albumā kā viesmākslinieki piedalās Edžons, Mazais Zaļais, Pēteris Upelnieks, Lauris Ludīts, JeeKaa. Instrumentālos pavadījumus ir veidojuši Silins Beats, Arze Kareem, Pablo Productions un Pēteris Upelnieks, savukārt ieraksts ir veikts «Labo Ierakstu» studijā. Pie albuma muzikālās apstrādes pārsvarā ir strādājis pats izpildītājs.

Salīdzinot ar iepriekšējo albumu «Modinātājs», kurā bija divreiz vairāk dziesmu, Ingus uzskata, ka pie «Nekas nav par brīvu» ir piestrādāts vairāk.

«Tur bija vairāk dziesmu, bet šeit ir daudz vairāk dzīvo instrumentu un citas fīčas, cerams, ka novērtēsiet,» tā «Punkts Uz I».

Šobrīd šo albumu, nosaucot savu cenu, ir iespējams iegūt izpildītāja bandcamp profilā.

punktsuzi.bandcamp.com

«Punkts Uz I» arī atklāj, ka ir iesākts darbs pie jaunā materiāla: «Es jau esmu iesācis nākamo albumu. Muzikāli tas būs nedaudz new school, modernāks skanējuma ziņā, bet vēstījuma ziņā tas būs psihedēlisks.»

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu