Klajā nāk «Carnival Youth» debijas albums (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 20. oktobrī, klajā nācis jaunās pašmāju grupas «Carnival Youth» debijas albums «No Clouds Allowed», kurā līdzās jau maijā iznākušā EP «Never Have Enough» piecām dziesmām iekļautas vēl septiņas dziesmas.

Albuma producents ir Gatis Zaķis, dizainu veidojusi Liene Hapanioneka. Par albuma iznākšanu grupas dalībnieki saka: «Šis mums ir ļoti īpašs brīdis, ko paslepus gaidījām, kopš tapa pirmās dziesmas. Saka, ka pirmās reizes esot visaizraujošākās. Turot rokās pirmo pašu radīto albumu, sajūta ir patiesi lieliska. Iesakām pamēģināt! Raiņa vārdiem sakot: «Kas zin, ko grib, – tas spēj, ko grib.»»

Līdzīgās domās ir arī debijas albuma un gaidāmās Latvijas koncerttūres draugi DNB Bankas jauniešu programma TRY, kuras vīzija ir iedvesmot panākumiem: «Tev viss ir pa spēkam, galvenais ir mēģināt!»

Latvijas koncerttūre sāksies 22. novembrī Rīgā, koncertzālē «Palladium». Sekos koncerti 28. novembrī Liepājā, «Fontaine Palace», 29. novembrī Jelgavā, klubā «Četri Balti Krekli», 5.decembrī Valmierā, «Multiklubā» un 6. decembrī Cēsīs, «Fonoklubā».

«No Clouds Allowed»
«No Clouds Allowed» Foto: Publicitātes foto

Biļetes uz koncertiem pieejamas www.eKase.lv un k/t «Splendid» kasē Rīgā.

Klajā nāk arī videoklips dziesmai «Octopus», kuru savās programmās atskaņojuši Lielbritānijas radio personības Stīvs lamaks (Steve Lamacq, BBC Radio 6) un Džons Kenedijs (John Kennedy, XFM). Videoklipu veidojusi «VFS Films» radošā komanda un režisors Reinis Spaile: «Darbs pie klipa sākās ar grupas taustiņinstrumentālista Roberta ideju, ka Astoņkājis varētu būt grīdas mazgājamā slota – iedomāta meitene. Stāstu papildināja citas fantāzijas.»

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu