«Oyaarss» jauno albumu prezentēs kino «Citadele» telpās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

20.10. dienasgaismu ir ieraudzījis elektroniskās mūzikas projekta «Oyaarss» trešais studijas albums «Zemdega». To izdevusi Berlīnes ierakstu izdevniecība «Ad Noiseam», gluži kā abus iepriekšējos albumus «Bads» un «Smaida greizi nākamība».

Jaunajā ierakstā «Oyaarss» (Arvīds Laivinieks) turpina aizsākto tradīciju un skaņdarbu nosaukumus saglabā latviešu valodā. Tematiski albumā ir dzirdami pēdējo divu gadu laikā tapušie skaņdarbi, kas turpina šķetināt abos iepriekšējos ierakstos aizsāktās noskaņas, bet saglabājot ierasto baušķenieka rokrakstu.

«Šī ir mūzika, kas lolota aukstajās Latvijas ziemās un apvieno abu iepriekšējo albumu smagnējo un poētisko noskaņu,» raksta izdevēji.

Par albuma vizuālo noformējumu ir rūpējies Ojārs Saulītis, kura fotogrāfijas rotāja arī abu iepriekšējo albumu vākus. Albumā ir dzirdami arī viesmākslinieki, tostarp grupas «Amenra» vokālists Kolins H. V. E. (Colin H. van Eeckhout), pianists Edgars Raginskis un dzejniece Agnese Krivade. Albums «Zemdega» jau ir pieejams iegādei CD un vinila formātā izdevniecības «Ad Noiseam» tīmekļa veikalā, kā arī citviet interneta ārēs.

«Zemdega»
«Zemdega» Foto: Publicitātes foto

Klausītāji tiek arī aicināti uz kopīgu albuma atklāšanas seansu 6. novembrī kinoteātra «Citadele» telpās, kur tiks piedāvāts audiovizuāls ieskats jaunajā albumā uz platekrāna «surround» skaņas formātā. Šī projekta ietvaros spēkus apvienojuši Wickiss (Viktors Keino), Ojārs Saulītis, Dmitrijs Voloviks un Arvīds Laivinieks.

www.facebook.com/untitledemptyspace

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu