«Labvēlīgais tips» sāk rudens šovu «Katastrofāla atgriešanās» (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto
References: API SITE

Šovakar, rītvakar un parīt, 25. oktobrī, koncertzālē «Palladium» ar rudens šovu «Katastrofāla atgriešanās» pilnā sastāvā uzstāsies grupa «Labvēlīgais tips». Kā pastāstīja sabiedrības «L Tips» pārstāvis Ģirts Lūsis, «pēc neliela atvaļinājuma» «Labvēlīgais tips» pilnā sastāvā ir gatavs «ieraut savus klausītājus trakulīgā prieka virpulī».

Kā ziņots, pagājušā gada sākumā «Labvēlīgā tipa» solists Andris Freidenfelds paziņoja, ka uz laiku pamet grupu. Tikmēr pārējie mūziķi uzstājās kā «Normunds Jakušonoks&Tipa orķestris».

Lūsis atzīmēja, ka «Labvēlīgā tipa» koncertiem raksturīgi gaumīgi joki un pozitīva, nedaudz vieglprātīga atmosfēra. Auditorijas atsaucība grupas koncertos neļauj māksliniekiem gulēt uz lauriem, bet liek katru gadu piedāvāt ko jaunu un kvalitatīvu, lai publika nebūtu vīlusies. Lūsis uzsvēra, ka šī būs reta izdevība, jo patlaban grupa neplāno atsākt regulāru koncertdarbību.

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu