Foto: «Bilžu» jauno dziesminieku koncerts (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Rīgas Kongresu namā vakar notiks festivāla «Bildes» jauno dziesminieku koncerts, kura vadītājs bija Jelgavas dziesminieks Kārlis Kazāks. Koncertā bez Kazāka uz skatuves kāpa Laura Bicāne, Imants Daksis, Liene Dravniece, «El Mars», Ilze Farte, Mikus Frišfelds, «Goran Gora», Māra Upmane-Holšteine, Mārtiņš Križevics, Inese Mūrniece, «Diāna Sus», Edgars Šubrovskis, Jānis Uplejs, Lauris Valters un Gatis Zotovs. Piedāvājam nelielu foto ieskatu vakardienas koncertā.

Šodien, 23.oktobrī, festivāls turpināsies ar blūza koncertu, kura vadītājs būs Ainars Pūpols. Viņš koncertā uzstāsies kopā ar blūza grupu. Uz skatuves kāps arī «The Blues Gang», «The Coco'nuts», «Elastic», Ira Krauja-Dūduma, «Lavrix Blues Band», Lorete Medne, «Mitrokhin's Master Band», «Mozambika», Ieva Sutugova un draugi, «The Quinters Vocada», Gints Žilinskis un Laimis Rācenājs.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu