«The Big Bluff» divās kārtās prezentēs savu debijas albumu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Dzenis

Mūziķi, kas agrāk darbojušies grupās «Acid Rain» un «Čehols», ar savu jauno projektu «The Big Bluff» laidīs klajā debijas albumu. Pirmais albuma veicināšanas koncerts notiks 31. oktobrī Liepājā, «Fontaine Palace» plkst. 23, savukārt Rīgā prezentācija notiks jau nākamajā dienā, 1. novembrī radošajā kvartālā «Brasalona», Gaujas ielā 5. Rīgas prezentācijas pasākumā ieeja no plkst. 19, iecerēta plaša programma visa vakara garumā.

«Mēs nevēlamies prezentācijas pasākumu veidot tikai ap sevi kā arī lai uz vienas skatuves uzstātos piecas vienādas grupas,» skaidro grupas bundzinieks. Pasākums iedalīsies divos sektoros: elektroniskā skatuve, «9K1» un dzīvo performanču pagalms. Uz elektroniskās skatuves varēs dzirdēt Mr. Myster un vinila plates spēlēs Henriks Eliass Zēgnērs, bet dzīvajā pagalmā būs stand-up izrādes no Comedy Latvia, uzstāsies grupa «The Coco'nuts» un savu albumu prezentēs vakara saimnieki «The Big Bluff».

Līdz ar paziņojumu par albuma prezentācijas pasākumiem grupa laiž klajā trešo singlu «Things On My Shelf», kas stāsta par aktieri, komiķi un mūziķi.

Debijas albums nosaukts grupas vārdā «The Big Bluff», un to producējis Artis Orubs. Ieraksts tapis Rīgā, «Sound Division Studios» sadarbībā ar skaņu operatoru Ivaru Ozolu. Par albuma māksliniecisko pusi atbildīgs Reinis Pētersons, dizainu veidojis «Rīgas kreklu» autors, dizainers Aigars Mamis kopā ar Katrīnu Čemmi.

«The Big Bluff» izdots fiziskā formātā ar Fontaine Entertainment group atbalstu.

Foto: Kristaps Dzenis
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu