Nāk klajā «Momend» jaunais albums (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 27. oktobrī, grupa «Momend» izdod albumu «Spirals» un aicina uz prezentācijas koncertu novembrī. Albuma iznākšanas dienā grupa atzīmēs šo priecīgo notikumu ar nelielu akustisku priekšnesumu Vecrīgas mūzikas veikalā «Randoms» plkst. 17. Savukārt albuma prezentācijas koncerts notiks 6. novembrī plkst. 20 Leļļu teātrī. Abos pasākumos ieeja bez maksas.

««Spirals» tapa nepilnu divu gadu garumā, un mums tas iezīmē jaunu un pamatīgu atspēriena punktu turpmākajai darbībai. Skanējums, kas atšķiras no pirmajā albumā dzirdamā, lielā mērā skaidrojams ar to, ka dziesmu rakstīšanas process notika citādāk nekā iepriekš. «Spirals» tapšanas procesā katrs no mums pielika savu pirkstu. Albums ir par pasaules ciklisko dabu, par cilvēka vietu tajā un par mēģinājumiem šo vietu nezaudēt,» stāsta grupas dziedātājs un ģitārists Kārlis Strūbergs.

«Spirals» tika ierakstīts skaņu režisora Reiņa Kārkliņa vadībā «Hodila Records» studijā. Ierakstu miksēja Gatis Zaķis, māsterēja Niks Mūns «Tone Proper Mastering» studijā ASV.

Albumu izdod mūzikas izdevniecība «I Love You Records», kuras apgādā 2012. gadā nāca klajā arī «Momend» debijas ieraksts «Episodes of Trust».

No 27. oktobra grupas «Momend» albumu «Spirals» CD formātā var iegādāties labākajos mūzikas ierakstu veikalos, Vecrīgas bārā «I Love You» un interneta veikalā www.iloveyourecords.com. Digitāli albums nopērkams «iTunes», «Amazon» un citos populārākajos mūzikas servisos. Straumēšanas režīmā ieraksts pieejams «Deezer» un «Spotify».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu