Olga Rajecka bursies arī Rīgā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Olgas Rajeckas koncertprogramma «Buramdziesmas» skanēs arī Rīgā – dīvas iznāciens jaunajā koncertzālē «Rīga» notiks 17. janvārī. Pirmais «Buramdziesmu» ziemas koncerts izskanēs 27. novembrī Jelgavā. Vēl šogad plānotas uzstāšanās Liepājā un Cēsīs, savukārt organizatorisku sarežģījumu dēļ atcelts koncerts Valmierā.

«Buramdziesmu» pirmatskaņojums notika augustā, noslēdzot festivālu «BIGBANK Latvijas Pērles» Dzintaru koncertzālē. 11. novembrī šā koncerta ierakstu būs iespējams redzēt LNT TV programmā.

Tautiski dejiskajā programmā skan Imanta Kalniņa dziesmas no Olgas jaunā albuma «Buramdziesmas», kā arī dziedātājas klasiskie hiti. Koncertā ir daudz latviski lustīgas dejošanas un tautisku tērpu. Piedalās instrumentālā grupa, «Laimas Muzykanti», TDA «Rotaļa», «Līgo» un «Dzintariņš» dejotāji. Jelgavā ar Olgu sadancosies arī vietējā TDA «Lielupe» dejotāji, Liepājā - TDA «Kvēle», bet Cēsīs – Līgatnes novada DA «Zeperi» un DA «Daiļrade».

Un kā ar buršanos? To Olga izstāstījusi laikrakstam «Diena»: «Tās ir skaistas dziesmas par mīlestību, par to, ka visas sievietes grib būt laimīgas mīlētas. Tā ir tā buršanās.»

Olgas Rajeckas koncerti «Buramdziesmas»:

Jelgava, Kultūras nams – 26. novembrī

Liepāja, Olimpiskā centra Rožu zāle - 30. novembrī

Cēsis, Vidzemes koncertzāle «Cēsis» – 7. decembrī

Rīga, koncertzāle «Rīga» -17. janvārī

Biļetes nopērkamas «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un internetā:

www.bilesuparadize.lv

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu