Pašmāju «The Big Bluff» debijas albumu prezentē kravasmašīnā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jordan Sanchez un Ieva Vīksne

Aizvadītajā nedēļas nogalē pamestas rūpnīcas teritorijā «Brasalonā» (tur tagad mitinās «9K1 nams») «garage rockabilly» duets «The Big Bluff» prezentēja savu debijas albumu ar tādu pašu nosaukumu. Par spīti tam, ka termometra stabiņš 1. novembrī nokritās tuvu nullei, pasākums zem klajas debess bija pieklājīgi apmeklēts. Arī tēja, karstvīns un pa perimetru izvietotās degošās mucas sildīja apmeklētājus, kas cītīgi gaidīja grupas uzstāšanos. Un ilgi nebija jāgaida, jo jau pēc stand-up komēdijas no «Comedy Latvija» un grupas «The Coco'nuts» akustiskā priekšnesuma ugunskuru un ļaužu ieskautā pagalmā Lielais Blefs kāpa uz skatuves jeb smagā auto kravas nodalījumā.

Skatuves risinājums un pārējā rūpnīcas vide radīja industriālu efektu, un no mašīnas apakšas palaistie dūmi padarīja iespaidus vēl reālākus. «The Big Bluff» izspēlēja savu jauno albumu no sākuma līdz beigām, koncerta vidū pateicoties cilvēkiem, kas palīdzēja albuma tapšanā.

Koncerta izskaņā uz vairākkārtīgiem saucieniem «Atkārtot!» grupa kā noti, uz kuras beigt priekšnesumu, izvēlējās vienu no saviem spēcīgākajiem trumpjiem, proti, spēcīgi spēlētu rock'n'roll mūziku.

Debijas albums nosaukts grupas vārdā, «The Big Bluff», un to producējis Artis Orubs. Ieraksts tapis Rīgā, Sound Division Studios sadarbībā ar skaņu operatoru Ivaru Ozolu. Par albuma māksliniecisko pusi atbildīgs Reinis Pētersons, dizainu veidojis viens no pieprasītākajiem Latvijas dizaineriem Aigars Mamis. «The Big Bluff» izdots fiziskā formā ar Fontaine Entertainment group atbalstu.

Seko grupas jaunumiem grupas «facebook» profilā.

www.facebook.com/bandTheBigBluff

Grupas kodolu veido Iļja Krūmiņš (ģitāra/vokāls) un Matīss Tazāns (bungas), kā arī nesen pievienojies taustiņnieks Džeks Ternījs (Jack Tierney). Iepriekš puiši koncertējuši grupās «Acid Rain» un «Čehols», bet jau pusotru gadu bāzējas Londonā, kur grupas mūzika ir sasniegusi pat ierakstu kompānijas «Universal» pārstāvju ausis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu