«Universal» izdod «Latvian Voices» albumu «Zeit der Wunder»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viena no pasaulē vadošajām ierakstu kompānijām «Universal music» sadarbībā ar vācu komponistu un producentu Rolfu Cukovski (Rolf Zuckowski), mūsu meitenēm un piecu puišu a cappella grupu «Viva Voce» šodien 21. novembrī izdod albumu «Zeit der Wunder» («Brīnumu laiks»).

«Kad abas grupas dzirdēju kopā kādā mūzikas festivālā Šveicē vairāk nekā pirms diviem gadiem, sapratu, ka savienot kopā šīs abas grupas būtu kas īpašs,» piebilst producents Rolfs Cukovski.

Novembra sākumā abas grupas Vācijā strādāja pie koncertšova izveides un izstrādes, kas priecēs klausītājus ne tikai koncertos, bet arī Vācijā populāros televīzijas šovos - «Florian Silbereisen Show», «Fernsehen Garten» u.c.

Foto: Publicitātes foto

«Latvian Voices un «Viva Voce» satikšanās ir kā «cimdiņš, kurš atradis īsto rociņu». Mēs lieliski papildinām un daudz mācāmies viens no otra, kā arī visi kopā gūstam ļoti lielu pieredzi, strādājot ar Universal profesionālo komandu,» atklāj grupas «Latvian Voices» dalībniece Laura Jēkabsone.

Albums veidots kā dažādu kultūru un valodu satikšanās a cappella kompozīcijās, kas sarakstītas īpaši «Latvian Voices» un «Viva Voce» sastāvam. Tas ir muzikāls stāsts par cilvēku, sākot no rudens un ziemas mijas līdz pat pavasara sākumam, kā arī tas atspoguļo Ziemassvētku svinēšanas tradīcijas dažādās Eiropas un citu pasaules valstu kultūrās.

www.zeit-der-wunder.de

Dziesmas "Silver bells" skatāms šeit

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu