Top jaunas «Pērkona» dziesmu kaverversijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Mūzikas servisā «Deezer» izveidota īpaša pleiliste, kurā tiek apkopotas grupas «Pērkons» dziesmu kaverversijas. Tās, viena otru izaicinot, ieskaņojušas jaunākās paaudzes pašmāju mūzikas apvienības un izpildītāji. Katrai no versijām tapis arī video. Līdz šim pieejamas Kārļa Kazāka un grupu «Rīgas modes» un «Momend» kaverversijas.

Pirmais izaicinājumu nospēlēt savu grupas «Pērkons» mūzikas versiju pieņēma Kārlis Kazāks ar dziesmu «Neatvadīsimies», nākamos Kārlis izaicināja «Rīgas modes», kas radīja atraktīvu versiju Pērkona hitam «Kamēr es tevi mīlēju», savukārt grupa «modes» muzikālā izaicinājuma stafeti tālāk nodeva grupām «Foo Fighters» un «Momend». Lieki piebilst, ka «Foo Fighters» versiju par Pērkonu vēl gaidām, taču «Momend» izpildīto kaverversiju varat dzirdēt un redzēt jau tagad.

«Momend» stafeti tālāk nodevuši duetam «Čipsis un Dullais».





Sākot ar šā gada 10. novembri, Latvijā ir pieejams citāds veids, kā klausīties savu iemīļoto mūziku, jo 10.novembrī mobilo sakaru operators «Bite» piesaka jaunu tarifu plānu «Pērkons», kas atļaus lietot pasaulē plašāko mūzikas servisu «Deezer», nemaksājot par mūzikas straumēšanā iztērētajiem megabaitiem.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu