Fēlikss Ķiģelis jauno albumu prezentēs 1. rokkafejnīcā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau piektdien, 28. novembrī, Latvijas 1. rokkafejnīcā - Reiterna namā ar prezentācijas koncertu tiks svinēta Fēliksa Ķiģeļa jaunākā CD «Uzzīmētā sirds» izdošana.

Jaunais disks ir līdz šim romantiskākais Fēliksa Ķiģeļa albums ar pilnīgi jaunām kompozīcijām un īpašiem pārsteigumiem klausītājiem. Arī šajā albumā Fēlikss nav zaudējis liepājroka skanējumu, un tajā joprojām jūtama ir vēju pilsētas elpa. Jaunā albuma tituldziesma «Uzzīmētā sirds» ir tapusi sadarbībā ar Jāņa Groduma dēlu Gati Zotovu, kā arī aiz cieņas un mīlestības pret Latvijas leģendārāko grupu «Līvi», kurai ir bijusi liela ietekme Fēliksa muzikālā ceļa izvēlē, Fēlikss ir radījis jaunu aranžiju Ainara Virgas un Guntara Rača dziesmai «Pūlī».

Albuma prezentācijas koncertā Fēliksam pievienosies arī Igo, Ivo Fomins, Jānis Buķelis, Alise Kante, Zane Biķe un citi draugi un mūziķi.

Tiem, kas nepaguva iegādāties biļetes uz prezentācijas koncertu, būs iespēja vērot tiešraidi kanālā OTV, kā arī LMT interneta televīzijā. Koncerta un tiešraides sākums plkst. 19.

Savulaik, sākot solokarjeru, Fēlikss Ķiģelis sadarbojās ar dzejnieku Māri Čaklo, kas ir uzskatāms par vienu no Latvijas dzejas klasiķiem. Arī šajā albumā Fēlikss, radot jaunās dziesmas, ir izmantojis latviešu dzejnieku dzeju. Ar Imanta Ziedoņa vārdiem ir tapusi dziesma «Nieki, nekas», bet ar Rūdolfa Blaumaņa vārdiem dziesma «Ziema», kura atbilstoši gadalaikam aiz loga jau no šīs nedēļas sāks skanēt Latvijas radiostacijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu