Izdots ansambļa «Jauns mēness» atvadu koncerta DVD

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 1. decembra mūzikas ierakstu tirdzniecības vietās būs pieejams ansambļa «Jauns mēness» atvadu koncerta videoieraksts – DVD JAUNS MĒNESS «25 gadi. Koncerts Palladium».

«Kad sākām gatavoties, kā vēlāk izrādījās, pirmajam no trijiem «Jauna mēness» atvadu koncertiem, mani uzmeklēja līdz tam man nepazīstams cilvēks vārdā Raivo. Satiekoties viņš izteica vēlmi filmēt šo notikumu. Atbildēju apmēram tā – mani pašu tas neinteresē, bet, ja viņš tiešām ļoti vēlas, tad – lūdzu!» atminas Ainars Mielavs. «Tagad, divus gadus pēc man personiski ļoti aizkustinošā vakara «Palladium» koncertzālē, varu apgalvot, ka Raivo Karro ir ne tikai piepildījis savu ieceri, bet izveidojis vislabāko koncertfilmu no visām, kurās līdz šim bijuši iesaistīti kā «Jauna mēness», tā «Pārcēlāju» muzikanti!»

Foto: Publicitātes foto

Tikmēr 2/3 no «Jauna mēness» fināla sastāva jau kā «Mielavs un pārcēlāji» turpina gatavoties saviem tradicionālajiem koncertiem «Starp Ziemassvētkiem un Jauno gadu».

29. un 30.decembrī koncerti notiks Rīgā, mūzikas namā «Daile», bet 27. un 28. decembrī attiecīgi Siguldā un Jelgavā.

Biļetes BIĻEŠU PARADĪZĒ.

www.bilesuparadize.lv

www.parcelaji.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu