Gaidāms latviešu roka klasikas koncerts «Mīlas rokbalādes»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Koncertzālē «Rīga» 13. februārī notiks latviešu roka mūzikas klasikas koncerts «Mīlas rokbalādes», informē «Micrec PM». Latviešu roka romantisko klasiku izpildīs grupa «Colt» ar draugiem. Koncertā skanēs kādreizējā «Opus Pro», bet tagad «Colt» līdera Harija Zariņa liriskais repertuārs. Koncertā piedalīsies arī Aija Andrejeva, Alex, Antra Stafecka, Dināra Rudāne un Egons Kronbergs. Koncertā tiks prezentēts Zariņa mīlas dziesmu izlases CD.

Vaicāts par koncerta koncepciju, Zariņš atbildējis, ka mūzika pati visu pasaka. «Mīlas balādes ir mīlas balādes. Kāda tur koncepcija?» uzsvēra mūziķis. Ideja apkopot romantiskās dziesmas nākusi no sievietēm. Dažas vecās dziesmas esot pārtaisītas. «Piemēram, «Vienvirziena ceļu» Andrejeva iedziedājusi duetā ar «Colt» solistu Ati Ieviņu. Tas jau sākumā bija iecerēts duets, bet toreiz nebija īstā partnera, tādēļ pirmajā versijā viņa bija viena pati,» pastāstīja Zariņš.

Koncertā skanēs hiti «Tu un es», «Rozā lietus», «Kā neviens», «Šonakt», «Lietus serenāde» un citas. Grupa «Colt» sola daudz ģitāru, smeldzīga sentimenta, izjustas kaisles un veselīgas nostalģijas latviešu roka labākajās tradīcijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu