Pašmāju duets «Hipstokrātija» izdod jaunu EP

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pašmāju elektropopa apvienība «Hipstokrātija», atzīmējot pastāvēšanas un debijas singla «Starp citiem» gada jubileju, digitāli laiž klajā otro studijas mazalbumu «XII». Grupa ar debijas singlu savus interesentus un radiostaciju klausītājus pirmo reizi sasniedza pērnā gada novembra beigās.

«Ir aizritējis gads, kopš klajā laidām pirmo singlu, kurš patiešām veiksmīgi iekaroja vietējo klausītāju sirdis. Sākot ar pašmāju radiostaciju topu virsotnēm, beidzot ar singla iekļaušanu leģendārajā Dambja veidotajā neatkarīgās mūzikas izlasē,» stāsta grupas dalībnieki Mārtiņš Strautiņš un Kristaps Zirnis.

Jaunajā mazalbumā «XII», kurš romiešu numeroloģijā atšifrējams kā divpadsmit mēneši kopš grupas pastāvēšanas, ietvertas trīs kompozīcijas. Aktuālais singls «Atspulgi», kurš plašākai publikai tika prezentēts pirms pāris nedēļām, kā arī divas pavisam jaunas kompozīcijas – «Rīts» un «Mercury».

Grupas «Hipstokrātija» debijas uzstāšanās norisināsies 5. decembrī klubā «NabaKlab», radio «Naba» 12 gadu jubilejas svinību ietvaros, kur apvienība skatuvi dalīs kopā ar pašmāju veterāniem «Baložu pilni pagalmi», kā arī duetu «Čipsis un dullais», kuri priekšnesumu paspilgtinās ar «Big Band» līdzdalību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu