Jauns vārds: pirmo EP izdod elektroniķis «mr vlinn»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūzikā un skaņās «mr vlinn», fotogrāfijā un pasē Jānis Vēliņš - tas ir radošs cilvēks, kurš nebaidās meklēt sevi arvien jaunās formās. 5. decembrī klajā nāk «mr vlinn» digitāls debijas minialbums «The Beginnings of Untold EP». Noklausies pirmo singlu «Apples And Foxes» no jaunā ieraksta!

«Nepateiktā sākums - tas ir sākums tam, ko savā radošajā izpausmē vēl neesmu izteicis muzikāli un ritmiski,» tā jauno ierakstu raksturo pats mākslinieks.

Mūzika Jāni iedvesmojusi no agras bērnības, bet tās radīšana uzrunājusi nesen. Tikai pirms aptuveni gada šķietami nejaušu atgadījumu rezultātā viņš sācis ar to spēlēties, ātri sapratis, ka gūtās emocijas nedrīkst ignorēt un tām jāļaujas.

«Strādājot ar fotogrāfiju, esmu iemācījies, ka ir jāatrod tās sajūtas, ko īsti nevar paskaidrot vārdos. Tu vienkārši vienā brīdī redzi kopējo «bildi». Iekšējā sajūta liek darīt noteiktas lietas. Čujs, ņuhs, dvēsele - sauc, kā gribi, kas nu kuram tuvāks. Un līdzīgi ir mūzikā. Galvenais ir tam noticēt un sekot. Būtībā neticu nejaušībai. Lietas notiek ar iemeslu, un mums atliek savienot punktus,» viņš raksta.

Digitālā albuma noformējumā izmantota paša mākslinieka uzņemta fotogrāfija.

Albums klausāms Bandcamp vietnē šeit:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu