Jauns vārds: «Peter Levics» izdod instrumentālu EP

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Peter Levics», kas ir grupu «Tramplīni» un «The Briefing» dalībnieku projekts, laidis klajā jaunu mazalbumu (EP) «September». Projektā darbojas brāļi Peterlevici - Māris un Juris, kuri šobrīd mitinās Londonā.

«Peter Levics» mūzikā cenšas atiet malā no ierastā patērētāju sabiedrības ritma. Viņu mūzika nevēlas neko uzspiest vai pasludināt, bet atklāt ikdienas skaistumu un akcentēt intuīcijas nozīmi būtiskāko dzīves jautājumu un atbilžu meklējumos. Mūzika nav tikai intelektuāla refleksija, bet drīzāk emocionāla pašizpausme un atklāsme. Tā ir kā meditācija, kurā katrs no mums nonāk kontaktā ar dzīvības neatminamo noslēpumu, kuru nereti vieglāk izteikt skaņās, nevis vārdos.

«Peter Levics» debijas EP «Proletariat sonatas» tika izdots 2012. gadā. Kompozīcija «Proletariat sonata nr. 3» tika iekļauta Mythical records izdotajā kompilācijas albumā «Odyssey of Rapture vol 2».

12 mēnešu svītu cikla aizsākums ir Jura radošās darbības sistematizācija, kur īpaša nozīme tiek piešķirta mēnesim, kurā skaņdarbs ir tapis. 2014. gada jūlijā tika izdots šā cikla pirmais EP ar nosaukumu «August». Ar nelielu aizkavēšanos 11. novembrī tika laists klajā šā cikla otrs EP «September». Pašlaik «Peter Levics» aktīvi strādā pie nākamajiem ierakstiem, kurus plānots izdot nākamā gada pirmajā pusē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu