Vakar atkal savus fanus emocionāli uzlādēja Kings Čārlzs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Roberts Neilands speciāli TVNET

Piektdien «Palladium Rīga» notika britu folkroka izpildītāja «King Charles» koncerts. Koncertā mūziķis uzstājās ar jaunu programmu, kurā līdzās dziedātāja lielākajiem hitiem, tostarp «Bam Bam», «Love Lust» un «Lady Percy», tika izpildītas arī jaunas kompozīcijas no drīzumā gaidāmā otrā studijas albuma.

«King Charles», īstajā vārdā Čārlzs Kosta, ir viens no daudzsološākajiem britu alternatīvās, «indie» un folkroka mūzikas pārstāvjiem, turklāt viņu var dēvēt par vienu no gaidītākajiem māksliniekiem Latvijā.

Kopš savas muzikālās karjeras uzsākšanas 2007.gadā «King Charles» ir devies koncertturnejās kopā ar Lauru Mārlingu, «Noah and the Whale», kā arī «Mumford and Sons», ar kuriem kopā ierakstīts singls «The Brightest Lights».

Šovasar «Positivus» festivālā «King Charles» uz «Nordea» skatuves sniedza visapmeklētāko koncertu festivāla trīs dienu laikā. Dziesminieka priekšnesums bija arī viens no skatītākajiem koncertiem festivāla «pop up» televīzijas kanālā Eiropā - «Positivus TV».

Koncertu iesildīja mūziķa māsa «Wednesday», kura savu priekšnesumu sniegs plkst.20.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu