Intars Busulis izziņo koncertu sēriju «Atgriešanās pie...»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Intars Busulis un Abonementa orķestris 2015. gada maijā sāks koncertu sēriju Latvijā, uzstājoties piecās Latvijas pilsētās. Atgriešanās pie... mūzikas, sarunām, saknēm un vērtībām, to izdziedot ar dziesmām un izstāstot ar jokiem. Atgriešanās var būt dažādas, mūziķu gadījumā tā būs atgriešanās pie konkrētām pašu radītām dziesmām, viņuprāt, labākajām, tā būs atgriešanās konkrētās pilsētās, tā būs atgriešanās pie vērtībām.

Koncertu tēls tiek veidots, apvienojot un integrējot pagātni tagadnē, izmantojot ne tikai mūziku šim mērķim, bet arī vizuālo noformējumu. Ar fotogrāfa Māra Ločmeļa un 1850. gados radītu fotografēšanas tehnoloģiju īpašā fotosesijā tika radīta koncertu fotogrāfija wet plate stilā.

Ir iecerēti arī pirmatskaņojumi: pirmo jauno dziesmu klausītāji varēs dzirdēt jau februārī.

Piecu koncertu sēriju Intars Busulis kopā ar Abonementa orķestri sāks Rēzeknē, Latgales vēstniecībā GORS 16. maijā. Vēl mūziķi viesosies Vidzemes koncertzālē Cēsīs 23. maijā un 30. maijā Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē. 13. jūnijs būs īpašs, jo ar koncertu Sauleskalna estrādē Intars uzstāsies savā dzimtajā pilsētā Talsos, savukārt noslēguma koncerts notiks koncertzālē Dzintari 4. jūlijā.

Biļetes uz koncertiem pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs no 11. decembra. Biļešu cenas uz koncertiem Rēzeknē, Cēsīs, Liepājā no 15 eiro līdz 25 eiro, uz Talsu koncertu noteikta viena biļešu cena 15 eiro, nākot tuvāk koncerta dienai, biļetes uz šo koncertu kļūs dārgākas, savukārt uz Jūrmalas koncertu biļetes pieejamas no 9 eiro līdz 35 eiro.

Līdz Latvijas koncerttūrei Intaram Busulim paredzēta koncertēšana Krievijā, kur ir izsludināts viņa pirmais solokoncerts, kas notiks Sanktpēterburgā 19. februārī.

Šobrīd Intars atrodas Maskavā un piedalās mēģinājumos projektā GOLOS, kurā viņš kāps uz skatuves šo piektdien, 12. decembrī. Atšķirībā no iepriekšējiem raidījumiem šī būs tiešraide un pirmā reize, kad balsot varēs arī skatītāji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu