«Dailē» Muktupāvela un Paula Ziemassvētku koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 21. decembrī, notiks pirmais mūzikas nama «Daile» rīkotais Ziemassvētku koncerts, kurā apmeklētājus priecēs koncertprogramma «Zigfrīds Muktupāvels. Raimonds Pauls. Ziemassvētku koncerts». Kā informēja koncerta rīkotāji, Muktupāvels jau iepriekš tika izpildījis Paula kompozīcijas, taču jaunajā Ziemassvētku koncertprogrammā viņš būs vienīgais solists, muzicējot kopā ar instrumentālo grupu un pašu maestro pie klavierēm un izpildot klausītāju iemīļotās Paula melodijas.

Dziesmām ar Alfrēda Krūkļa, Jāņa Petera, Pētera Brūvera, Jāņa Poruka, Māras Zālītes, Ziedoņa Purva u.c. latviešu dzejnieku vārdiem ir radīti Ziemassvētku noskaņām niansēti aranžējumi instrumentālajai grupai, kuras sastāvā ietilpst taustiņinstrumentālists un mutes harmoniju spēlētājs Raimonds Macats, basģitārists Oskars Sproģis, sitaminstrumentālists un vibrafonists Artis Orubs, kā arī pianists Pauls.

Koncertprogramma «Zigfrīds Muktupāvels. Raimonds Pauls. Ziemassvētku koncerts» mūzikas namā «Daile» būs klausāma līdz gada beigām.

Biļetes nopērkamas «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un interneta vietnē «www.bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu