Sāk tirgot biļetes uz festivālu «Laba daba 2015»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Roberts Neilands

Sākusies festivāla «Laba daba 2015» biļešu pārdošana, informēja festivāla organizatoru pārstāve Gundega Turnele. «Laba daba» ir starptautisks mūzikas festivāls, kas nākamajā vasarā norisināsies jau septīto gadu. Organizatori sola, ka tas būs piesātināts ar labu mūziku, aizraujošām nodarbēm un labdabīgu atmosfēru.

«Katrai mājai ir sava aura un tās saimniecei savas «firmas» receptes, kas iepriecina viesus, bet festivālam ir pārdomāta programma un vesela sajūtu gamma, kas radīta, domājot par apmeklētājiem, kas to iemīļojuši,» norādīja Turnele.

Balstoties uz jau iekoptām tradīcijām, festivāls piedāvās dažādas regeja, etno-folka, roka, elektro un citas mūzikas variācijas, kā arī papildu programmu ar radošām, aizraujošām, sportiskām un izzinošām aktivitātēm visām paaudzēm, tostarp ģimenēm ar bērniem.

Grupas, kuras uzstāsies festivālā, tiks izziņotas 2015. gada sākumā.

Biļetes pieejamas «Biļešu servisa» kasēs un «www.bilesuserviss.lv». Bērniem līdz 12 gadu vecumam ieeja festivālā pieaugušo pavadībā arī šogad būs bez maksas.

Festivāls norisināsies Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā «Ratnieki», Līgatnes pagastā, Līgatnes novadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu