«Latvian Blues Band» dodas uz «International Blues Challenge»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 20. līdz 24. janvārim, Memfisā, ASV, norisinās 31. gadskārtējais «International Blues Challenge», kas ir lielākais blūza forums pasaulē. Pasākuma organizatori, «The Blues Foundation» ziņo, ka šogad dalību pieteikušas vairāk kā 250 grupas vairākās kategorijās. «Latvian Blues Band» ir tas gods jau otro reizi, pārstāvēt Eiropu šajā konkursā, informē «Latvian Blues Band» pārstāvis Jānis Bukovskis

Konkursu vērtē un apmeklē Amerikas lielāko blūza festivālu organizatori, ierakstu kompāniju pārstāvji, kā arī nozīmīgākie blūza žurnālisti, tādējādi grupai tā ir iespēja nodibināt jaunus kontaktus, galvenokārt, iespēja atkal uzstāties un parādīt sevi ASV, kā arī parādīt blūza kvalitāti Eiropā un, galvenokārt, Latvijā.

Iepriekšējo reizi «Latvian Blues Band» «International Blues Challenge» piedalījās 2010. gadā, kas pavēra ceļu uz vairākiem, līdz tam brīdim «neaizsniedzamiem» festivāliem, kā arī grupa noslēdza līgumu ar Čikāgas ierakstu kompāniju «Blue Skunk Music», kas, savukārt, «Latvian Blues Band» mūziku ļāva iepazīt, ne tikai Eiropā, bet arī ASV un Āzijā.

Latvian Blues Band

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu