Ainars Virga sarakstījis dziesmu Olgai Rajeckai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no personiskā arhīva

Radiostacijās sākusi skanēt jauna Ainara Virgas dziesma «Šonakt klusums tavā logā», kuru viņš sarakstījis dziedātājai Olgai Rajeckai, informē izdevniecība «Mikrofona ieraksti».

«Šo dziesmu es sarakstīju tieši Olgai, uzreiz pēc tam, kad biju noklausījies viņas koncertu Liepājā. Tas mani iedvesmoja radīt kaut ko jaunu tieši viņai. Tas notika ļoti ātri, jo man mājās jau bija atlasīts viens Ingunas Būmanes-Lūses dzejolis, kas labi noderēja. Piezvanīju Olgai un teicu, ka man viņai ir dziesma. Viņa teica: sūti tik šurp!» pastāstīja Virga.

Dziesmu savā studijā ierakstīja un producēja Gints Stankevičs, ar kuru Rajeckai kopīgi tapuši jau vairāki hiti, tostarp Stankeviča paša kopīgi ar Mārtiņu Freimani sarakstītā dziesma «Labirints», Valda Atāla «Mēs dejojam» un Freimaņa «Ar baltu krītu uzrakstīts».

Foto: No personiskā arhīva

«Šī man bija ļoti īpaša dāvana šajos Ziemassvētkos. Ko gan es, kā dziedātāja, vēl vairāk varētu vēlēties? Protams, ka esmu laimīga ikreiz, kad kāds īpaši man saraksta dziesmu. Kur nu vēl, ja tas ir Virga!» uzsvēra Rajecka.

Dziesmas koncerta versijas pirmatskaņojums notiks jau pavisam drīz, kad 17. janvārī Rajecka sniegs «Buramdziesmu» turnejas vienīgo koncertu galvaspilsētā - koncertzālē «Rīga».

Dziesma ir iekļauta šodien izdotajā dziesmu izlasē «100% svaigs Nr.11», kuras digitālā versija pieejama mūzikas lejupielādes portālā «Doremi.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu