«Framest» sadarbībā ar Jelgavas Bigbendu piedāvā jaunu koncertšovu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

7. februārī koncertzālē «Rīga» bērniem un viņu vecākiem būs iespēja piedzīvot Disneja karuseli – koncertšovu visai ģimenei, ko piedāvā vokālā grupa «Framest» un Jelgavas Bigbends Raita Ašmaņa vadībā.

Kurš tad nezina Simpsonus vai Šreku, Flinstonu ģimeni vai aizkustinošo stāstu par Karali Lauvu? Skaistākās, jautrākās melodijas no pazīstamām Volta Disneja multfilmām un kinofilmām skanēs aizraujošā koncertšovā, ko izpildīs vokālā grupa «Framest» kopā ar Raita Ašmaņa vadīto Jelgavas bigbendu. Krāsainajā koncertprogrammā bez atpazīstamām dziesmām («Flinstoni», «Simpsoni», «Mazā Nāriņa», «Karalis Lauva», «Šreks», «Skaistule un briesmonis» u.c.) iekļauti arī burvju triki, joki, dejas, spēles, kur tiek iesaistīta arī publika.

«Multfilmas vieno draugus un ģimeni! Mēs vienmēr lieliski pavadām laiku, skatoties multfilmas!» stāsta vokālā grupa «Framest».

Biļetes pieejamas Biļešu Paradīzes kasēs.

www.facebook.com/VocalGroupFRAMEST

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu