Grupa «Momend» dosies Baltijas koncertturnejā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ar koncertu «Liverpool Indie/Rock Bar» Viļņā grupa «Momend» 23. janvārī sāks koncertu sēriju Lietuvā, Latvijā un Igaunijā, turpinot iepazīstināt klausītājus ar jaunā albuma «Spirals» mūziku, informēja «I Love You Records» pārstāve Dace Volfa.

Turnejas pirmie koncerti notiks Lietuvā, pēc tam grupa atgriezīsies Latvijā, tad dosies uz Igauniju, bet vēlāk sniegs vēl vairākus koncertus Latvijā.

2009. gadā dibinātā grupa savu debijas albumu «Episodes of Trust» izdeva 2012. gadā mūzikas izdevniecības «I Love You Records» apgādā. Kopš tā laika «Momend» ir koncertējuši Baltijas valstīs, kā arī Zviedrijā, tostarp akustiskā miniturnejā kopā ar «indie» mūzikas aprindās labi pazīstamo zviedru mūziķi Jensu Lekmenu.

«Momend» otrais albums nāca klajā 2014. gada rudenī, pierādot grupas muzikālo briedumu un virzību no sākotnējā «indie», «folk» skanējuma uz daudz komplicētākām kompozīcijām. Šī gada sākumā «Momend» albums «Spirals» tika nominēts Latvijas Mūzikas balvai «Zelta mikrofons» kategorijā «Labākais «indie» albums».

24. janvārī grupa uzstāsies Šauļu «Blic Bar», bet 30. janvārī mūziķi atgriezīsies Rīgā ar koncertu Kaņepes Kultūras centrā. 31. janvārī «Momend» varēs dzirdēt galerijā «Laipa», Valmierā. 6. februārī grupas koncerts paredzēts «Philly Joe's», Tallinā, bet 7. februārī - «Genialistide Klubi», Tartu. 13. februārī grupu varēs dzirdēt Rīgā, «Dadcafe», 14. februārī - Cēsu «Fonoklubā», bet 21. februārī Daugavpils «Artilērijas pagrabos».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu