«Otra puse» dodas koncertturnejā «Mana pilsēta»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Grupa «Otra puse» 14. februārī un 8. martā uzstāsies ar romantisku koncertprogrammu «Tu esi kā zieds», bet no 14. marta dosies Latvijas koncerttūrē «Mana pilsēta», informē grupas «Otra puse» pārstāvji. Valentīndienā, 14. februārī, programma «Tu esi kā zieds» izskanēs Ventspils koncertzālē «Jūras vārti», savukārt 8. martā grupa uzstāsies Rīgā, koncertzālē «Palladium». Latvijas koncerttūres laikā grupa viesosies Madonā, Talsos, Rēzeknē, Kuldīgā, Jelgavā, Ādažos, Liepājā un Cēsīs.

Grupas līderis Normunds Pauniņš pastāstīja, ka grupa jau kādu laiku vēlējusies nodziedāt savas skaistākās dziesmas plašākai publikai. «Tas beidzot notiks - ieskandināsim pavasari ar īpaši mīlētājiem un romantiķiem domātu programmu, jo kas gan mēs šajā dzīvē būtu bez mīlestības. Gatavojamies ar lielu atbildību, jo vēlamies sniegt klausītājiem kvalitatīvu mūzikas baudījumu,» uzsvēra Pauniņš. Daudzām grupas populārākajām dziesmām tiekot veidots elektroniskāks un mūsdienīgāks skanējums.

Grupas muzikālo skanējumu papildinās viesmāksliniece Antra Stafecka, kuras muzikālajā biogrāfijā ir gan dalība LNT šovā «Okartes skatuve», gan sadarbība ar tādiem māksliniekiem kā Raimonds Pauls, Guntars Račs, Igo, Uldis Marhilēvčs un citi. «Otras puse» kopā ar Stafecku ierakstījusi hitu «Uzzīmē mani». «Man ir liels prieks, ka varu sadarboties ar tik foršiem un talantīgiem cilvēkiem. Tādējādi varu daudz mācīties no viņiem un arī baudīt procesu. Mūzika ir mana dzīve, un «Otra puse» ir vistiešākā dvēseles mūzika,» par sadarbību ar grupu pastāstīja Stafecka.

Koncertos skanēs gan «Otras puses» populārākie hiti «Vēstules», «Ieskaties», «Nakts vai rīts», «Dievs dod», «Ave Pali», «Pēc lietus», gan dziesmas no albuma «Uzzīmē mani», kā arī vairāki plašai publikai mazāk pazīstami skaņdarbi.

Grupu «Otra puse» 1992. gadā dibinājuši Aigars Grāvers un Aigars Krēsla. Šobrīd grupas sastāvā ir vokālists un ģitārists Pauniņš, pianists Ivars Makstnieks, ģitārists Jānis Čubars un bundzinieks Mārtiņš Linde. Grupas albums «Uzzīmē mani» pērn mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta mikrofons» ceremonijā tika atzīts par labāko popmūzikas albumu.

Koncertu saraksts

14.marts – Madonas kultūras nams

21.marts – Talsu kultūras nams

27.marts – Rēzekne, Latgales vēstniecība Gors

28.marts – Kuldīgas kultūras centrs

8.aprīlis – Jelgavas kultūras nams

17.aprīlis – Ādažu kultūras centrs

24.aprīlis – Liepājas Olimpiskais centrs, Rožu zāle

25.aprīlis – Vidzemes koncertzāle Cēsis

Biļetes uz koncertiem pieejamas «www.bilesuparadize.lv» un kultūras namu kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu