Sāksas Aijas Andrejevas jubilejas koncertturneja «Soļi»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Visu mīlētāju dienā, 14. februārī, ar diviem koncertiem plkst.15 un 18 Vidzemes koncertzālē «Cēsis» Aija Andrejeva sāks savu jubilejas koncertturneju «Soļi», informē koncertu producents Sandis Mohovikovs.

Svinot mākslinieciskās darbības desmit gadu jubileju, dziedātāja izdevusi jaunu dziesmu «Soļi», kas ir viņas veltījums klausītājiem un draugiem. Tāds ir arī tūres nosaukums, kura sāksies Cēsīs un noslēgsies ar lielkoncertu 24. aprīlī koncertzālē «Palladium», Rīgā, kad kopā ar mākslinieci uz skatuves būs redzami viņas draugi un kolēģi - Alex, Harijs Zariņš, Kaža, Goran Gora, Normunds Pauniņš, Olga Rajecka, Lauris Reiniks, Amber, Kārlis Lācis, Rīgas Tehniskās universitātes vīru koris «Gaudeamus» Ivara Cinkus vadībā un citi.

Koncerta programma un dziesma «Soļi» tapa aizvadītā gada nogalē. Dziesmas producents, mūzikas un vārdu autors ir Kaspars Ansons, ar kuru dziedātāja iepriekš sadarbojusies, strādājot pie albumiem «Grāmatzīme» un «Dvēselīte». Koncertu programmā «Soļi» dziedātāja iekļāvusi savas iemīļotākās dziesmas no aizvadīto desmit gadu laikā izdotajiem albumiem un singliem. Kopā ar radošo komandu Ansona un Kristapa Krievkalna vadībā Andrejevas izpildījumā izskanēs «Kafijas krūze», «Tu un es», «Kā neviens», «Dvēselīte», kā arī Kārļa Lāča komponētie skaņdarbi no albumiem «Ziedonis. Lācis. Sievietes.» un «Mežā». Katrā koncertā uz skatuves kopā ar dziedātāju kāps dažādi īpašie viesi - izpildītājas draugi.

«Katru dziesmu, ko iekļāvu šī koncerta programmā, uztveru kā veltījumu kādam man nozīmīgam posmam vai cilvēkam - tam, kas man licis notikt kā māksliniecei. Es varu tikai cerēt, ka vēl pēc desmit gadiem būšu ar tagadējiem un daudziem jauniem draugiem un klausītājiem,» uzsvēra Andrejeva.

20.februārī kopā ar Kažu Andrejeva uzstāsies Ādažu Kultūras centrā, 25.februārī kopā ar Alex un Hariju Zariņu - Ogres Kultūras centrā, 27.februārī kopā ar Alex Rojas Kultūras centrā, 28.februārī ar Alex - Madonas Kultūras namā, 7.martā kopā ar Normundu Pauniņu - Brocēnu Kultūras centrā, bet 8.martā ar Goran Gora - Dobeles Kultūras namā. 14.martā Gulbenes Kultūras centrā un 20.martā Jelgavas Kultūras namā Andrejeva uz skatuves kāps kopā ar Olgu Rajecku, savukārt 10.aprīlī Smiltenes Kultūras centrā viesos būs Amber. 17.aprīlī Liepājas Olimpiskā centra Rožu zāle kopā ar Andrejevu dziedās Lauris Reiniks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu