«Muzikālās bankas 2014» ceremonijā triumfē Dons

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Sestdienas vakarā olimpiskajā centrā «Ventspils» notika «Latvijas Radio 2» (LR2) rokmūzikas un popmūzikas dziesmu aptaujas «Muzikālā banka 2014» apbalvošanas ceremonija, kurā par gada vērtīgākās dziesmas titulu sacentīsies 15 dziesmas. Ar dziesmu «Pāriet bailes» uzvarēja dziedātājs Dons.

(papildināts ar foto galeriju no mēģinājuma un fināla)

«Muzikālās bankas 2014» dziesmas sarindojušās šādā secībā:

1. «Pāriet Bailes» - Dons.
2. «Sekundes» - «Musiqq».
3. «Soļi»- Aija Andrejeva.
4. «2 pasaules» - Jānis Stībelis&Marta Ritova.
5. «Mans ceļš» - Ivo Fomins.
6. «Debesis karstas» – Igo.
7. «Zilonis» - «Astro’n’out».
8. «Nelaid Projām» - Roberts Pētersons.
9. «Sejas Grāmata» – «Dabasu Durovys».
10. «Lai kas arī nenotiktu» - Marta Ritova un Emīls Balceris.
11. «Nāk un padzeras» - Ūdris&Balode.
12. «Vēstule no Parīzes» - Andris Ērglis.
13. «Salā Jūra Daugaviņa» - «Dzelzs Vilka Jauno Jāņu Orķestris».
14. «Ceļš uz mājām» - Rassell&Sabīne Berezina.
15. «Mani vēl» - RYGA & Ērika Eglija.

Ar īpaši ceremonijai gatavotiem priekšnesumiem Kristapa Krievkalna instrumentālās grupas vadībā koncertu papildināja «Muzikālās bankas» eksperti: Romāns Vanags, Sonora Vaice, Jānis Ķirsis, Ingus Ulmanis, Gunārs Freidenfelds, Inga Bērziņa, Armands Alksnis un Atis Auzāns.

No plkst.19 pasākuma tiešraide bija dzirdama LR2, bet plkst.21.15 ceremoniju varēja vērot arī Latvijas Televīzijas 1. kanālā.

Saglabājot tradīciju, kopā ar LR2 radioraidījuma «Muzikālā banka» vadītājiem Baibu Palkavnieci un Kasparu Mauriņu apbalvošanas ceremonijai bija vēl divi vadītāji - mūziķi Miks Dukurs un Edmunds Rasmanis.

Šogad pasākums tika vadīts no LR2 studijas, kas tika uzbūvēta Ventspils hallē, tādējādi tuvinot radio plašākam interesentu lokam. Visi fināla dziesmu izpildītāji savus priekšnesumus gatavoja tā, lai izpelnītos zālē sēdošo skatītāju atsaucību, jo pirmo reizi tika piešķirta zāles skatītāju simpātiju balva. Uzvarēja Musiqq (108,0 decibelli), 2. vieta Donam (ar 15,4 db) un 3. vietu skatītāji piešķīra Robertam Pētersonam (104,5 db).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu