«Eolika» sāk 35 gadu jubileju turneju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šomēnes ar koncertiem Rēzeknē, Cēsīs un Rīgā 35 gadu jubileju svinēs leģendārais estrādes mūzikas kvartets «Eolika», informē producents Juris Millers. Koncerti notiks 7. februārī Rēzeknē, Austrumlatvijas vēstniecībā «Gors», 8. februārī Cēsīs, Vidzemes koncertzālē, bet koncertturnejas noslēgums paredzēts Valentīna dienā - 14. februārī - Rīgā, koncertzālē «Rīga», kur uz skatuves paredzējis kāpt arī kvarteta dibinātājs Boriss Rezņiks.

Koncertus «Eolika» sniegs oriģinālajā sastāvā - uz skatuves būs Olga Rajecka, Ilona Stepanova, Dainis Dobelnieks un Viktors Zemgals, kuriem pievienosies mūziķu grupa. «Šajos koncertos skanēs populārākie «Eolikas» hiti, bet atšķirībā no daudziem citiem koncertiem šoreiz - ar dzīvo pavadošo sastāvu,» gaidāmo koncertu norisi raksturoja Rajecka.

Pārsteigumu skatītājiem ir sagatavojis arī Zemgals, kurš pievienojies kvarteta jubilejas koncerttūrei ne tikai kā kvarteta dalībnieks, bet arī kā solomākslinieks. «Koncerta pirmajā daļā skanēs mana soloprogramma «Brīvais lidojums» - uzstāšos kopā ar savu grupu «Zemgals un citi putni», ļaujot iepazīt skatītājiem to mūziku, kas ir tuva man un daudziem manas paaudzes cilvēkiem,» stāsta izpildītājs.

Koncerta otrajā daļā skanēs tādi «Eolikas» hiti kā «Zemeņu lauks», «Es neesmu Džeina Fonda», «Pasaule, pasaulīt», «Raimonda Paula dziesmu popūrijs» un citi skaņdarbi, kas kļuvuši par grupas muzikālo vizītkarti.

Biļetes uz koncertiem nopērkamas «Biļešu paradīzes» kasēs.

Kvartets «Eolika» tika izveidots 1980. gadā un savas pastāvēšanas vēsturē sniedzis vairāk nekā 4000 koncertu, kļūstot par vienu no Latvijas estrādes mūzikas simboliem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu