Grupai «Huskvarn» 25 gadi un atvadu koncerti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No personīgā arhīva

Skandalozā Latvijas metāla grupa «Huskvarn» svin 25 gadu jubileju, rīkojot atvadu koncerttūri «End of the Road». Mūziķiem no dažādiem periodiem apvienojoties koncertturnejā «Zāģēt pa īstam» jeb labāko dziesmu kopsavilkumā, grupa viesosies Cēsīs, Liepājā un Rīgā.

Šajā koncertu ciklā būs iespēja izjust laika garu no 1990. līdz 2015. gadam, kura muzikālo gaisotni uzburs vairāki kolektīvi vienas grupas ietvaros - Edgars Ķauķis, Jānis Levits, Uģis Jaunslavietis, Juris Šenbergs, Ģirts Jansons, «Urbix» jeb Normuds Štefenhagens u.c., kopā 17 mūziķi, kas spēlējuši grupā dažādos laika posmos.

Koncerta laikā uz skatuves būs iespēja redzēt «vaigā» un dzirdēt «dzīvajā» grupas oriģinālsastāvu izpildītās daudzās dziesmas no visiem grupas albumiem: «On The Road» (1992), «Bomb Brain Melodies» (1995), «Sadistika» (2006), būs arī neizdotie singli, videoieraksti un 25 gadu periodā iemūžinātie fotoattēli.

Koncerts būs lieliska iespēja baudīt vienreizēju atmosfēru, satiekot dažādu paaudžu cilvēkus ar līdzīgu muzikālo gaumi.

Šī varētu būt arī «vienīgā un pēdējā reize»!

Cēsīs, «Fonoklub» - 28.02.2015.

Jelgavā, klubā «MCBalerija» - 05.03.2015. HUSKVARN ar DRAUGIEM

Liepājā, klubā «Fontaine» - 06.03.2015.

Rīgā, klubā «Melnā Piektdiena» 13.03.2015.

Par «Huskvarn»

Grupa dibināta 1989. gadā, apvienojoties vairākiem pagrīdes grupu «Vandāls» un «Lucifers» dalībniekiem ar ģitāristu Jāni Levitu. Laika gaitā grupa izdevusi trīs albumus un aktīvi koncertējusi, iegūstot kulta statusu vietējā skatuvē, bieži vien tp min kā pirmo grupu Latvijā, kas sāka spēlēt thrash metal stilā, kā arī - saista arī ar dažādiem skandāliem, galvenokārt odiozā grupas līdera «Urbix» dēļ.

Biļetes uz Rīgas koncertu iepriekšpārdošanā ticketshop vietnē:

www.ticketshop.lv

www.huskvarn.lv

«Huskvarn»
«Huskvarn» Foto: No personīgā arhīva
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu