LR2 «Arēnā Rīga» rīkos vērienīgu divdesmitās jubilejas balli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Ieskandinot Latvijas Radio 90.jubilejas gadu, 11. aprīlī «Arēnā Rīga» Latvijas Radio 2 (LR2) ar vērienīgu koncertu un balli svinēs 20.dzimšanas dienu, informēja radio preses sekretāre Laura Elizabete Vanaga. Tā būs radiostacijas bijušo un šī brīža veidotāju satikšanās klātienē ar klausītājiem un populāriem latviešu mūziķiem, norāda radio pārstāvji.

Gatavojoties nozīmīgajai jubilejai, jau drīz rotācijā sāks skanēt LR2 divdesmitgades 100 populārākās dziesmas ar izpildītāju komentāriem, kā arī īpaši veidots raidījumu cikls ar atmiņu stāstiem par LR2, to darbiniekiem, dziedātājiem un komponistiem.

LR2 jubilejas koncertā uz skatuves kāps vairāk nekā 20 dažādas grupas un solisti - «Musiqq», Viktors Lapčenoks, Daumants Kalniņš, Antra Stafecka, Dainis Skutelis, Liene Šomase, Dons, Uģis Roze, Aija Andrejeva, Andris Ērglis, Normunds Rutulis, «Galaktika», «Sestā jūdze», «Slavenais Jersikas orķestris», Anmary, Ivo Fomins, Kristīne Kārkle-Puriņa, «Apvedceļš», bērnu vokālais ansamblis «Dzeguzīte», vokāli instrumentālā apvienība «Vintāža» un citi mūziķi. Tāpat koncertā piedalīsies latviešu komponisti Raimonds Pauls, Uldis Marhilēvičs, Zigmars Liepiņš, Jānis Lūsēns un Mārtiņš Brauns.

Jubilejas pasākuma turpinājumā visus apmeklētājus gaidīs balle ar «Slaveno Jersikas orķestri», Andri Ērgli un grupu «Apvedceļš».

Koncertu un balli organizē «Izklaides producentu grupa 7», izmaksas tiks segtas no biļešu tirdzniecības ieņēmumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu