Valentīna rokenrols – koncerts un CD «Mīlas rokbalādes»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nav mīlas stāsta, no kura neiznāktu rokbalāde, – šo patiesību vien retais zina labāk par latviešu roka klasiķi Hariju Zariņu, kurš piektdien, 13. februārī, koncertzālē «Rīga» kopā ar grupu «Colt» un solistiem Aiju Andrejevu, Alex, Antru Stafecku, Dināru Rudāni un Ati Ieviņu uzstāsies koncertā «Mīlas rokbalādes». Svētdien, 15. februārī, «Mīlas rokbalādes» skanēs koncertā Liepājas Olimpiskā centra Rožu zālē.

Abi koncerti veltīti tāda paša nosaukuma kompaktdiska iznākšanai. Tajā dzirdams Harija Zariņa romantiskais repertuārs, kas sacerēts, savulaik ilgus gadus spēlējot grupā «Opus Pro» un mūsdienās vadot Ogres rokerus «Colt». Kaut dziesmu vairākums jau pieskaitāms pašmāju roka zelta fondam, «Mīlas rokbalādēs» tās skanēs jaunās versijās. Izņēmums ir «Opus Pro» nevīstošie hiti «Rozā lietus» un «Šonakt», kas albumā iekļauti oriģinālajos, pirms gandrīz 15 gadiem tapušajos ierakstos.

Harijs Zariņš par koncerta programmu: «Iznāk gandrīz mans autorvakars. Esmu teksta vai mūzikas autors visām dziesmām. Pārsvarā - gan teksta, gan mūzikas. Būs arī vecie «Opus Pro» gabali. Dažos no tiem mēs ar «Colt» būsim pavadītājgrupa Alexam, kura balss tos gluži vai kā klintī iecirtusi. Citiem – kā «Pēdējā pietura» un «Vienīgā» – esam uztaisījuši jaunas versijas, jo liekas, ka tiem ir sava vieta vēsturē un tie labi skan arī šodien. Protams, koncertā spēlēsim arī dziesmas, kas nav no jaunā albuma, – ne pilnīgi visas būs balādes, bet mīlestība gan tajās būs.»

Līdzās solistiem Harija Zariņa un «Colt» viesis uz skatuves būs arī ģitārists Edgars Kronbergs, tādēļ dažbrīd grupas skanējums kļūs vēl jaudīgāks nekā parasti – ar trim ģitārām. Valentīnam tā patīkot!

Biļetes nopērkamas «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un internetā:

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu