«Zelta mikrofona» ceremoniju vadīs Andris Freidenfelds

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns TVNET

Mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta mikrofons» ceremoniju vadīs Andris Freidenfelds, un tā būs skatāma tiešraidē «Kanālā 2», pavēstīja MTG sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Zandersone. Latvijā radītās mūzikas cienītāji svinīgo ceremoniju varēs skatīties arī kanālā LNT plkst.21.10.

Šogad Mūzikas ierakstu gada balvas ceremonija notiks jau 19. reizi.

Balvu par mūža ieguldījumu šogad saņems tenors Jānis Sproģis un dzejnieks Jānis Peters. Sproģis ir viens no retajiem Latvijas dziedoņiem, kurš bijis ar tik plašu darbības amplitūdu. Viņam ir daudz ieskaņojumu ar kamermūziku un operu ārijām, kā arī estrādes dziesmām. Peters ir autors vairāk nekā 1000 dziesmām, to vidū ir gan teātra un kino mūzika, gan kora dziesmas.

Mūzikas ierakstu gada balvu «Zelta Mikrofons» organizē Latvijas skaņu producentu, izdevēju un izplatītāju apvienība (LaMPA) sadarbībā ar Latvijas Izpildītāju un producentu apvienību (LaIPA) un Kultūras ministriju.

Balvas tiks pasniegtas 24. februārī Latvijas Nacionālajā operā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu