Virga saņēmis savu Zelta Mikrofonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Micrec.lv

Pirms nedēļas uz Latvijas Nacionālās operas skatuves sadalītas Zelta Mikrofona balvas veiksmīgākajiem 2014. gada mūzikas ierakstiem. Zelta Mikrofoni mijās ar pašmāju mākslinieku priekšnesumiem un ceremonijmeistara Andra Freidenfelda jokiem. 20 zelta mikrofona statuetes nonāca uzvarētāju rokās, bet kategorijā Labākais metāla un rock albums pēc Ainara Virgas balvas par albumu «Dziesmas par dzīvi un mīlestību» devās Ainara draugs un albuma izdevējs Guntars Račs, jo Virga bija nonācis slimnīcā.

Tomēr Latvijas 1. Rokkafejnīcas trīs gadu jubilejas svinību ietvaros 28. februārī mākslinieka Armanda Jēkabsona izgatavotā Zelta Mikrofona balva nonākusi mūziķa rokās. Virga sniedza koncertu, kura laikā Rokkafejnīcas īpašnieks un Ainara draugs Raivo Mediņš pasniedza mūziķim godam nopelnīto Zelta Mikrofona statueti.

Mūzikas ierakstu gada balvas Zelta Mikrofona producente Elita Mīlgrāve: «Tagad, kad visas Zelta Mikrofona balvas pasniegtas un nonākušas pie 2014. gada veiksmīgāko ierakstu radītājiem, sākam gatavoties Mūzikas ierakstu gada balvas divdesmitgadei. Ik gadu cenšamies pārsteigt gan mūziķus, gan skatītājus, kopā ar komandu radot vērienīgu scenogrāfiju un aizraujošu koncertprogrammu. Bet jubilejas gadam gatavosimies īpaši - jau ģenerējam idejas. Vēlos pateikties visiem mūziķiem un radošajai komandai – scenogrāfam Kristapam Skultem, režisorei Ditai Torsterei, gaismu režisoram Pāvelam Armanim, UBS un skaņu režisoram Tālim Timrotam, pults režisoram Arvīdam Babrim, video projekciju veidotājiem Komūna7, Videocentram, ekrānu un projekciju nodrošinātājiem SIA VPT, tehniskajam menedžerim Atim Zvīgulim un Zanei Vītolai, videografiku veidotājam Uģim Rodem, stilistei Indrai Salcevičai, operatoriem, Gatim Baļutim, UnaStyle, Ingrīdai Brantai, Kārlim Būmeisteram, visiem, kas piedalījās pasākuma organizēšanā. Un ceru šo veiksmīgo sadarbību arī turpināt.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu