Jaunais «Skyforger» albums «Senprūsija» iznāks aprīlī

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

6. aprīlī, iznāks grupas «Skyforger» jaunais albums «Senprūsija», liecina informācija grupas mājaslapā.

«Mūsu jaunais albūms «Senprūsija» ir veltīts senajai baltu tautai prūšiem, kuri gadsimtu laikā ir iznīcināti kopā ar savu unikālo kultūru. Es domāju, ka mums atlikušajiem baltiem, latviešiem un lietuviešiem, ir ļoti svarīgi nepazaudēt un neaizmirst šo savu kopējās vēstures posmu, tāpēc mēs uzskatījām par svarīgu izveidot šādu albumu,» stāstījis «Skyforger» vokālists Pēteris Kvetkovskis.

«Senprūsija»
«Senprūsija» Foto: Publicitātes foto

«Runājot par albuma vāciņa bildi, mana doma bija parādīt, ka viss, kas palicis pāri no kādreiz varenās prūšu tautas, ir kauli (arheoloģiskajos izrakumos) un daži artefakti, viss pārējais ir zudis nebūtībā,» skaidroja grupas līderis.

Albumā būs 12 dziesmas «Ei skīja, skīja», «Senprūsija», «Sudāvu jātnieki», «Tagad vai nekad», «Herkus Monte», «Rāmava», «Lepnums un spīts», «Divi brāļi», «Melnās buras», «Nekas nav aizmirsts», «Rituāls» un «Zem Lietuvas karogiem».

Albumu izdos «Thunderforge Records».

www.skyforger.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu