Klajā nāk Antras Stafeckas pirmais solo albums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Twitter.com/MicRec

Šovakar plkst.19 koncertzālē «Rīga» notiks dziedātājas, talantu šova «Okartes skatuve» dalībnieces Antras Stafeckas pirmā solo albuma «Vientuļā zvaigzne» prezentācijas koncerts, informēja dziedātājas pārstāve Vivita Leismane. Koncerta īpašie viesi būs Stafeckas draugi un skatuves partneri - Raimonds Pauls, Uldis Marhilevičs, Igo, kā arī grupas «Otra puse» un «Colt».

Albumā atrodamas vairākas jau publicētas un panākumus guvušas dziesmas - «Kļūdu paradīze», «Maldugunis dzēšot», «Mans spēks» un «Pasargā». Kā papildu dziesma albumā būs atrodama «It's The Night», ar kuru Stafecka startēja dziesmu konkursā «Supernova».

«Dziesmu melodijas un teksti ir tapuši no personīgajām sajūtām, pieredzes, vēlmēm, nepiepildītiem vai, tieši otrādi, piepildītiem sapņiem. Katra no albuma dziesmām liek sajust to, ko ikdienā cenšamies slēpt - jebkurš cilvēks savas dzīves attiecīgajā posmā nenoliedzami klausās mūziku, un tieši to mūziku, kas situācijai ir piederīga. Vai tas ir prieks, vai bēdas, mīlestība vai naids. Kāda starpība! Galu galā kas ir mūzika? Dvēseles valoda. Kas ir dziedātājs? Dvēseļu barotājs. Ko varēsiet sajust klausoties šo albumu? Savu dvēseli. Veidojot šo albumu, vēlos panākt tikai to, lai pēc iespējas vairāk cilvēku sāk noticēt sev, saviem sapņiem un lai tiešām būtu garantija tam, ka viņi spēj noticēt galvenokārt savai dzīvei,» pastāstīja Stafecka.

Foto: Twitter.com/MicRec

Albuma izdevēji ir kompānijas «Mikrofona ieraksti» un izdevniecība «MicRec».

Biļetes uz Stafeckas solo albuma prezentācijas koncertu pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu