Izdota nošu grāmata «100 dziesmas ar Guntara Rača vārdiem» un CD

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Populārās mūzikas nošu grāmatu sērijā, kurā iznākušas grāmatas ar Mārtiņa Freimaņa, Raimonda Paula un grupas Līvi dziesmām, izdota jauna nošu grāmata, kurā apkopotas dziesmas ar dzejnieka un dziesmu autora Guntara Rača vārdiem. Grāmata pieejama komplektā ar CD, kurā iekļauti 20 populāru dziesmu oriģinālie instrumentālie pavadījumi. Tādējādi šis komplekts var kļūt par ļoti noderīgu materiālu jaunajiem dziedātājiem, kas vēlas piedalīties konkursos un citos pasākumos.

Guntara dziesmas ir kļuvušas populāras, pateicoties izpildītājiem, starp kuriem ir tādi vārdi kā Raimonds Pauls, Laima Vaikule, «Līvi», «Zodiaks», «Turaidas Roze», «bet bet», «Credo», Normunds Rutulis, Ance Krauze, Liepājas brāļi, Fomins & Kleins, Marija Naumova, Igo, Ivo Fomins, Liene Šomase, Putnu Balle, Antra Stafecka, Gunārs Kalniņš, Ivo Fomins, Andris Ērglis un daudzi, daudzi citi.

Jaunajā nošu grāmatā atradīsiet daudzas populāras dziesmas, kuru mūzikas autori ir Raimonds Pauls, Ainars Virga, Zigmars Liepiņš, Imants Kalniņš, Zigfrīds Muktupāvels, Uldis Marhilevičs, Jānis Lūsēns, Tomass Kleins, Ivo Fomins, Gints Stankevičs, Artūrs Palkevičs, Armands Alksnis un citi.

Grāmatā iekļautās dziesmas guvušas panākumus radiostacijās un plūkušas laurus dažādās aptaujās, starp tām arī tādi hiti kā «Tikai tā!», «Baltā dziesma», «Kūko, kūko, dzeguzīte», «Vakara vējā», «Dievs tevi mīl», «Tici vai ne», «Divi eņģeļi», «Lecam pa vecam», «Ozolam», «Eglīte», «Viņa raud», «Divi vēji», «Iedomājies», «Tur aiz mākoņiem ir saule», «Ripoja akmens», «Saule riet», «Baltā dziesma», «Raudāja māte», «Diena» un «Kāpēc man nav sarkans mersedess».

Pirmo reizi komplektā ar grāmatu pieejams CD, kurā apkopoti 20 oriģinālie dziesmu pavadījumi jeb fonogrammas, kuras izmantotas tādu izpildītāju kā Andris Ērglis, «bet bet», «Putnu Balle», Kārlis Būmeisters, Olga, Nikolajs Puzikovs, «Līvi», Antra Stafecka, OKartes Skatuve un citu izpildītāju oriģinālo albumu ierakstos! Šis CD būs pieejams tikai komplektā ar nošu grāmatu, bet lejupielādei tas ir pieejams Doremi.lv un iTunes.

Populārāko dziesmu nošu sērijā sagatavošanā ir grāmata ar populārākajām latviešu komponistu dziesmām bērniem, grāmata ar 50 populārākajām «Prāta Vētras» dziesmām un Ulda Marhileviča 50 populārāko dziesmu nošu izdevums.

Grāmatu komplektā ar CD iespējams iegādāties grāmatnīcās, kā arī pasūtīt šeit:

micrec.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu