Jūlijā Dzintaru koncertzālē uzstāsies dziedātāja «Jolka»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, 29. jūlijā kopā ar pilnu mūziķu sastāvu uzstāsies dziedātāja «Jolka» (Ёлка), informēja koncerta organizatoru pārstāvis Ļevs Berezins. «Jolka» - īstajā vārdā Jeļizaveta Ivanciva - savas daiļrades cienītājus iepriecinās ar jau zināmiem hitiem, kā arī jaunām dziesmām. Nesen ir izdots viņas piektais studijas albums, kura nosaukumā lietota dziedātājas iemīļotais tēmturis «#debesis».

«Jolka» šo mirkļbirku izmanto sociālajos tīklos, ievietojot tajos neticamas debesu fotogrāfijas un izsakot visas tā brīža domas un jūtas. «Mēs reti paceļam skatienu uz augšu, reti apstājamies ikdienas steigā, reti ieraugām visu apkārt esošo skaistumu,» stāstīja dziedātāja.

Albumā ir iekļautas visdažādākās dziesmas - tās stāsta par būtiskām pārmaiņām viņas dzīvē, mīlestību, cilvēkiem, laimi, mājām, pilsētām un debesīm.

Kā stāstīja Berezins, «Jolka» ir gatava eksperimentēt un pārkāpt robežas, tomēr paliek atpazīstama un saglabā līdzsvaru starp kvalitatīvu mūziku, prasmīgu aranžējumu un šīs mūzikas pieejamību visplašākajam klausītāju lokam.

«Jolku» atpazīstamu 2011. gadā padarīja dziesma «Provans». Viņa tika nominēta trim «Muz-TV» balvām. «Jolka» divas reizes par dziesmām «Maļčik-krasavčik» un «Provans» ir ieguvusi balvu «Zelta gramofons», un ir kanāla MTV balvas «RMA» nominante.

Biļetes nopērkamas «www.bilesuserviss.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu