Ikšķiles novadā notiks rokenrola, blūza un rokabili mūzikas festivāls «RockUp»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

No 7. līdz 8. augustam atpūtas kompleksā «Turbas» Ikšķiles novadā norisināsies rokenrola, blūza un rokabili mūzikas festivāls «RockUp», kurā uzstāsies rokenrola grupa «Keksi & Orchestra», hārdroka apvienība «Colt», blūza grupa «The Blues Gang» u.c. Turklāt visā novadā šajā pašā laikā tiks svinēta Ikšķiles 830 gadu jubileja.

Vēl starp festivāla māksliniekiem būs arī grupas «Rūsa», «The Big Bluff», «Cement», «Coolmans Report», «Lavrix Band», Ainārs Pūpols & PI Blues, «Voiceks Voiska», «B-Sea Surfers», «Griffi Band», «Mozambika», «The Foxtails», «Vocada un Bengy».

«RockUp» festivāls ir kā laika mašīna, kas liks atcerēties, kā ASV no blūza radās rockabilly. Kā tas bija, kad dzīvespriecīgu jauniešu pūļi piepildīja deju zāles ar dinamisko rokenrola skanējumu. Laiku, kad jaunie vīrieši aplidoja dzīvespriecīgas jaunas sievietes, spilgti krāsotām lūpām, elegantām frizūrām un koķeti atkailinātiem pleciem.

PinUp kultūras iedvesmotā gaisotnē patiesu prieku ikvienam sniegs laba mūzika, retro automobiļu šovs, deju performances, tetovēšanas studija un citas radošas izklaides gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Divu dienu festivāla biļetes sākuma cena būs EUR 25.

Festivāla apmeklētājiem būs pieejama bezmaksas telšu pilsētiņa, bet tiem, kas izvēlas lielāku komfortu, – arī numuriņi viesnīcā, kempinga mājiņas un viesu namiņi īpašajos VIP komplektos.

Sīkāka informācija un rezervācija info@rockup.rocks.

Festivāla biļetes var iegādāties visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās Latvijā, Lietuvā, Igaunijā un internetā.

rockup.rocks

www.facebook.com/RockUpFestival

RockUp Festival 2015 line-up from RockUp Festival on Vimeo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu