«Labvēlīgais tips» uzsāk rudens šovus «Brīvības nianses»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Romanovskis

Turpinot tradīciju, grupa «Labvēlīgais Tips» gatavojas saviem lielajiem rudens šoviem. Jauno programmu «Brīvības nianses» būs iespēja redzēt 31. oktobrī «Vidzemes koncertzālē Cēsis», 7. novembrī Rēzeknē, «Latgales vēstniecībā Gors» un, protams, 18. novembrī - Arēnā Rīga, informē Ģirts Lūsis, sabiedrība «L Tips».

Cēsu un Rēzeknes koncertzālēs «Labvēlīgais Tips» viesosies pirmoreiz, kas grupai liek pašai sev uzdot jautājumu: «Kā tur ies?» Atbilde jau gan tāpat ir skaidra - ļoti labi! Tieši to pašu var teikt par 2012. gada koncertu Arēnā Rīga, kurā «Tips» sniedza savu krāšņo jubilejas šovu «Tikai 20».

Kāpēc «Labvēlīgais Tips» koncertēs Arēnā Rīga, turklāt vēl tieši 18.novembrī? Saņemot no Arēnas sarakstu ar vēl pieejamajiem datumiem, izvēle nāca ātri un viegli. Ja atsaucam atmiņā neseno vēsturi, vairākas reizes šajā datumā notika grupas «Bi-2» koncerti. Visu cieņu ārzemju māksliniekiem, bet kāpēc svētku dienā gan neizvēlēties vietējo produktu?! Tas ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc šogad nolēmām sniegt savu artavu gan patriotiskajā audzināšanā, gan paskatīties uz savu valsti ar nelielu humora piesitienu. Vienlaikus neaizmirstot, ka Latvijai - 97 un uzrīkot lielāko valsts jubilejas ballīti.

Biļetes «Biļešu Paradīzes» kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Tātad 18. novembrī, plkst. 18, vēl pirms salūta, tiekamies Arēnā Rīga!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu