Aminata dodas uz lielāko Eirovīzijas fanu tikšanos Amsterdamā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Cīrulis

18. aprīlī, dziedātāja Aminata, kura 21. maijā pārstāvēs Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Vīnē, devusies uz lielāko Eirovīzijas fanu tikšanos Amsterdamā.

Sestdienas vakarā Nīderlandes galvaspilsētā Amsterdamā notiks lielākā fanu pulcēšanās pirms starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa Vīnē. Uz šo pasākumu šogad ieradīsies konkursanti no 24 valstīm: Polijas, Azerbaidžānas, Zviedrijas, Slovēnijas, Vācijas, Anglijas, Norvēģijas, Izraēlas, Grieķijas, Ungārijas, Moldovas, Serbijas, Montenegro, Austrijas, Francijas, Austrālijas, Gruzijas, Baltkrievijas, Lietuvas, Nīderlandes, Maķedonijas, Kipras, Albānijas, kā arī Latvijas. Eirovīzijas dalībnieki klātesošos priecēs ar krāšņu koncertu, kurā izpildīs savas dziesmas.

«Jūtos saviļņota. Vēl nekad neesmu bijusi Nīderlandē, bet domāju, ka braukt uz turieni pirmo reizi un vēl uzstāties, ir labākais ceļojuma veids! Ļoti gaidu šo braucienu un pat neuztraucos, ka uz Amsterdamu dodos viena,» neilgi pirms došanās stāsta Aminata.

Šis pasākums ir lieliska iespēja arī pašiem dalībniekiem iepazīt vienam otru, kā arī tikties ar ārvalstu medijiem, kas ar lielu interesi sekot līdzi visām Eirovīzijas dziesmu konkursa aktualitātēm un aktīvākajiem šī starptautiskā dziesmu konkursa faniem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu