Grupa «Zāle» izdod debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/grupazaale

Grupa «Zāle» aicina uz mītisku debijas albuma prezentācijas koncertu piektdien, 1. maijā, mūzikas klubā «Nabaklab», lai iepazīstinātu ar svaigi izdoto albumu «Viņa».

Albums «Viņa» ir veidots no desmit kompozīcijām folk un postfolka noskaņās. Koncertā varēs dzirdēt gan kompozīcijas jaunā albuma, gan jau albumu ieskandinošo singlu «Mitango», gan dziesmas, kas palikušas ārpus albuma. Vakara muzikālo programmu papildinās arī grupas «Black Tea» uzstāšanās un DJ Herta (Radio NABA).

Koncerta sākums plkst. 21. Iieeja bez maksas.

«Zāles» mūzikai raksturīgs daudzslāņains skanējums, kam pamatā ir maiga, atmiņā paliekoša melodija, netradicionāla, tomēr ausij tīkama vokāla harmonija, kas apaudzēta ar neierastu mūzikas instrumentu apvienojumu (harmonija, vargans, čells, oboja, ģitāras un perkusijas).

Grupa, kas izveidojās, satiekoties dzejniekam Pēterim Dragunam, dziesmu autorei Martai Kreitusei un ģitāristei Kasandrai Kaņepei, šogad kuplinājusies ar jauniem dalībniekiem - Tarasu Kuzmenko (bungas), Kiru Maiju Kirsanovu (oboja) un Aivi Gailīti (čells). Debijas albumu izdod «Naba Music».

www.facebook.com/grupazaale

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu