Rīgā ieskandinās latviešu un igauņu festivālu «Borderrock»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

20. maijā Rīgā, Latvijas 1.rokkafejnīcā, notiks «Borderrock» jeb «Robežroka» ieskandināšanas pasākums, informēja Valkas novada domes sabiedrisko attiecību speciāliste Zane Brūvere.

Pasākums sāksies ar preses konferenci plkst.20.30, kurā piedalīsies viens no pasākuma rīkotājiem Ernests Lībietis, Valkas novada domes priekšsēdētājs Vents Armands Krauklis, kā arī pārstāvis no Valgas pašvaldības.

Festivāla ieskandināšanas koncertā, kas sāksies plkst.21.30, uzstāsies latviešu grupas «Karmafree», Johnny Salamander, kā arī «Defeatem» no Igaunijas.

Ieeja bezmaksas.

Par festivālu

«Borderrock» jeb «Robežroks» ir vienīgais festivāls, ko kopīgi organizē latvieši un igauņi, un šogad tas notiks 5.jūnijā un 6.jūnijā Valkas brīvdabas estrādē.

5.jūnijā uz skatuves kāps «Karmafree», «B Optimist», «Laika suns», «Inokentijs Mārpls», Jānis Bukums, «The Sound Poets», «Vennaskond» (EST), «Green Novice» un «Heaven Grey». «309.kabineta» teltī uzstāsies «Vibe55», «NIKLĀVZ» un DJ Gregfull.

Festivāla otrajā dienā - 6. jūnijā - būs iespēja dzirdēt «Kolmteist» (EST), «The Factor», «Saules krāsas», «Exit», «Mountainside» (LT), «Defeatem» (EST), «Gelousy», «Rebel Riot», «Monro», «Jumprava», «Odd Hugo» (EST), «PND», «All Day Long». «309.kabineta» teltī spēlēs «RAGAVA», «YURI TCH», Toms Grēviņš un «PA».

Ieskandināšanas pasākums notiks arī 30. maijā Tallinā, «Von Krahl» teātrī, kur kādreiz norisinājās «Operation B» festivāls.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu